APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék

From 1 690 Ft ÁFÁ-val

A méhek számára nélkülözhetetlen tápanyagok gazdag tárháza. Az anya munkájának és a fiasítás nevelésének a támogatására, a táplálék hiányosságainak kiküszöbölésére. A készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

Cikkszám: APIVIT Kategória:

Leírás

A méhek és méhcsaládok jó kondíciójának és jó teljesítményének forrása. A méhek szervezetének működésében meghatározó B vitaminokkal, a vitaminok működéséhez fontos cinkkel, és esszenciális, illetve limitáló hatású aminosavakkal az anya munkájának és a fiasítás nevelésének a támogatására. Bőséges tápanyagforrást biztosít a táplálék hiányos időszakokban, így a méhek mindig hozzájutnak a létfontosságú tápanyagokhoz, melyek egyre ritkábban lelhetők fel a méhlegelőkön. Hatóanyagainak jó felszívódását és hasznosulását a készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

Tartalmaz: komplex természetes timol-aroma a természetben fellelhető komponenseivel együtt, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12 vitaminok, Zn++ (zinc), lizin, metionin és treonin.

Alkalmazás: javasolt folyamatos adagolása külső és belső itatóvízbe, cukorszirupba és gyúrt cukorlepénybe az alábbiak szerint:

Itatóvíz 10 literCukorszirup 10 literGyúrt cukorlepény 10 kg
MegelőzésKezelésMegelőzésKezelésMegelőzésKezelés
10 ml30 ml10 ml30 ml20 ml60 ml

 

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Tárolás: Jól zárható edényben, száraz, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten.

Bővebben a készítményről:

Az APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék a méhek és méhcsaládok jó kondíciójának és jó teljesítményének forrása: a méhek szervezetének fejlődéséhez fontos aminosavakat, és a méhek szervezetének működését támogató B vitaminokat tartalmaz, amelyek a pempőben is fellelhetőek. Készítményünk a természetes táplálékban – a termőtalaj minőségének romlása miatt – folyamatosan fogyatkozó cinket pedig kiegészíti a szervezet egészséges fejlődése és működése érdekében.

A B vitaminok támogatják a szervezet működését, az emésztést, a táplálóanyagok hasznosulását, a szervezet energiaellátását, a fizikai teljesítmény növelését, egyesek a stresszhelyzetekben különösen fontos szerepet játszanak.

A B12 vitaminnak egyrészt még fontos szerepe van a szervezet működésében, a fehérjék, szénhidrátok anyagcseréjében, másrészt már befolyásolja a szervezet építését, fejlődését, amelyben a készítményben lévő esszenciális és limitáló aminosavak játszanak fontos szerepet. (Esszenciális vagy alapvető fontosságú aminosavakra a méhek szervezetének feltétlenül szüksége van. Ha ezekből nincs kellő mennyiség, akkor pedig a többi aminosav beépülése is zavart szenved, tehát a szervezet nem fejlődik kellőképpen.)

A legfontosabb esszenciális aminosavak közé tartozik a lizin, metionin, treonin. Ezek fontosak a szervezet fejlődése, növekedése szempontjából, de a zavartalan működéshez, pl. az ásványi anyagok hasznosulásához, a kórokozókkal szembeni védekezéshez is hozzájárulnak.

A cinket azért emeltük ki az ásványi anyagok sorából, mert a cink és az aminosavak jelentősen támogatják egymás hatását. A cink nélkülözhetetlen a fehérje színtézishez: ellenőrzi és szabályozza az anyagcsere folyamatokat, számos enzim összetevőjeként részt vesz a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, ezáltal a növekedésben.

Az APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék hatóanyagainak jó felszívódását és hasznosulását a készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

További információk

Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter

Vélemények

Ennél a terméknél még nincsenek vélemények!

Legyen Ön az első aki véleményt ír a “APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék” termékről!

E-mail címét nem publikáljuk!

Minőség
Árszint
Kiszolgálás