APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék

1 265 Ft-tól

A méhek számára nélkülözhetetlen tápanyagok gazdag tárháza. Az anya munkájának és a fiasítás nevelésének a támogatására, a táplálék hiányosságainak kiküszöbölésére. A készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

Cikkszám: APIVIT Kategória:
Kiürítés

Leírás

A méhek és méhcsaládok jó kondíciójának és jó teljesítményének forrása. A méhek szervezetének működésében meghatározó B vitaminokkal, a vitaminok működéséhez fontos cinkkel, és esszenciális, illetve limitáló hatású aminosavakkal az anya munkájának és a fiasítás nevelésének a támogatására. Bőséges tápanyagforrást biztosít a táplálék hiányos időszakokban, így a méhek mindig hozzájutnak a létfontosságú tápanyagokhoz, melyek egyre ritkábban lelhetők fel a méhlegelőkön. Hatóanyagainak jó felszívódását és hasznosulását a készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

Tartalmaz: komplex természetes timol-aroma a természetben fellelhető komponenseivel együtt, B1, B2, B3, B4, B5, B6, B12 vitaminok, Zn++ (zinc), lizin, metionin és treonin.

Alkalmazás: javasolt folyamatos adagolása külső és belső itatóvízbe, cukorszirupba és gyúrt cukorlepénybe az alábbiak szerint:

Itatóvíz 10 liter Cukorszirup 10 liter Gyúrt cukorlepény 10 kg
Megelőzés Kezelés Megelőzés Kezelés Megelőzés Kezelés
10 ml 30 ml 10 ml 30 ml 20 ml 60 ml

 

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Tárolás: Jól zárható edényben, száraz, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten.

Bővebben a készítményről:

Az APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék a méhek és méhcsaládok jó kondíciójának és jó teljesítményének forrása: a méhek szervezetének fejlődéséhez fontos aminosavakat, és a méhek szervezetének működését támogató B vitaminokat tartalmaz, amelyek a pempőben is fellelhetőek. Készítményünk a természetes táplálékban – a termőtalaj minőségének romlása miatt – folyamatosan fogyatkozó cinket pedig kiegészíti a szervezet egészséges fejlődése és működése érdekében.

A B vitaminok támogatják a szervezet működését, az emésztést, a táplálóanyagok hasznosulását, a szervezet energiaellátását, a fizikai teljesítmény növelését, egyesek a stresszhelyzetekben különösen fontos szerepet játszanak.

A B12 vitaminnak egyrészt még fontos szerepe van a szervezet működésében, a fehérjék, szénhidrátok anyagcseréjében, másrészt már befolyásolja a szervezet építését, fejlődését, amelyben a készítményben lévő esszenciális és limitáló aminosavak játszanak fontos szerepet. (Esszenciális vagy alapvető fontosságú aminosavakra a méhek szervezetének feltétlenül szüksége van. Ha ezekből nincs kellő mennyiség, akkor pedig a többi aminosav beépülése is zavart szenved, tehát a szervezet nem fejlődik kellőképpen.)

A legfontosabb esszenciális aminosavak közé tartozik a lizin, metionin, treonin. Ezek fontosak a szervezet fejlődése, növekedése szempontjából, de a zavartalan működéshez, pl. az ásványi anyagok hasznosulásához, a kórokozókkal szembeni védekezéshez is hozzájárulnak.

A cinket azért emeltük ki az ásványi anyagok sorából, mert a cink és az aminosavak jelentősen támogatják egymás hatását. A cink nélkülözhetetlen a fehérje színtézishez: ellenőrzi és szabályozza az anyagcsere folyamatokat, számos enzim összetevőjeként részt vesz a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében, ezáltal a növekedésben.

Az APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék hatóanyagainak jó felszívódását és hasznosulását a készítményben lévő gyógy- és fűszernövények étvágyat és emésztést javító kivonata segíti.

További információk

Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter

Vélemények

Ennél a terméknél még nincsenek vélemények!

Legyen Ön az első aki véleményt ír a “APIVIT® B COMPLEX VITAMIN folyadék” termékről!

E-mail címét nem publikáljuk!

Minőség
Árszint
Kiszolgálás