APIDIÁR® BLACK folyadék

2 282 Ft-tól

Nozéma STOP! Az APIDIÁR® gyógynövénykompozíciója kiegészítve hasmenés és belső paraziták  ellen szelídgesztenye kivonattal. Különösen hatékony a NOZÉMA-KÓR (Nosema apis és Nosema ceranae) kórokozói elleni védekezésben. Megelőzésre és kezeléshez is alkalmazható.

Cikkszám: API-B Kategória:
Kiürítés

Leírás

Nozéma STOP! Az APIDIÁR® gyógynövénykompozíciója kiegészítve hasmenés és belső paraziták  ellen szelídgesztenye kivonattal. Különösen hatékony a NOZÉMA-KÓR (Nosema apis és Nosema ceranae) kórokozói elleni védekezésben. Megelőzésre és kezeléshez is alkalmazható. A méhek immunrendszerének támogatására, a kórokozók áttelelési esélyeinek csökkentésére. Gyógynövény komponensei, mint a jó fűszerek támogatják az emésztést.

Segít a cukor etetés hátrányait kiküszöbölni az alábbi módokon:

  1. pótolja azokat az anyagcserét előmozdító és az immunrendszert támogató anyagokat, amelyek a nektárban – szerencsés esetben – jelen vannak;
  2. a méhek emésztését, táplálékhasznosítását segítő hatásával támogatja a méhek szervezetét a nektárnál magasabb pH értékű cukor-készítmények feldolgozásában;
  3. baktérium, gomba és mikroparazita ellenes gyógynövényei nem csak a táplálékkal a középbélbe került kórokozókat pusztítják el, de a méh középbelében lévő peritróf membrán fejlődésére és épségére is vigyáznak. A peritróf membrán nem egy kész szerv, hanem folyamatosan képződő kocsonyás hártya, amelynek képződésére, szilárdságára a cukor károsan hat.

Nemcsak a kórokozók esélyének csökkentését, a betegségek megelőzését, hanem a méhek szervezetének működését, egészségének megőrzését, s az egészséggel járó jó teljesítményt is szolgálja!

Tartalmaz: komplex természetes timol-aroma, szelídgesztenye kivonat

Alkalmazás: javasolt folyamatos adagolása külső és belső itatóvízbe, cukorszirupba és gyúrt cukorlepénybe az alábbiak szerint:

Itatóvíz 10 liter Cukorszirup 10 liter Gyúrt cukorlepény 10 kg
Megelőzés Kezelés Megelőzés Kezelés Megelőzés Kezelés
1 ml 3 ml 1 ml 3 ml 2 ml 6 ml

Szirupba egy-egy etetésnél, belső itatóvízbe 2-3 naponként, külső itatóvízbe folyamatosan javasolt.

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Tárolás: Jól zárható edényben, száraz, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten.

További információk

Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter

Vélemények

Ennél a terméknél még nincsenek vélemények!

Legyen Ön az első aki véleményt ír a “APIDIÁR® BLACK folyadék” termékről!

E-mail címét nem publikáljuk!

Minőség
Árszint
Kiszolgálás