EKODIÁR® HORSE TOP folyadék

From 25 361 Ft ÁFÁ-val

Segíti az emésztő- és immunrendszer optimális működését, a takarmány jó hasznosulását, a tápanyagkomponensek felszívódását. Használatával megelőzhetők és kezelhetők a fertőző betegségek, és alkalmas a kólika esélyének csökkentésére is. Támogatja a bélnyálkahártya védelmét, regenerációját. Használatával elősegíthető az eredményes és biztonságos lótartás.

Cikkszám: EKO-HT Kategória:

Leírás

Az EKODIÁR® HORSE termékeket ajánljuk mindazoknak, akik hosszú távon és természetes módon kívánnak gondoskodni lovaik egészségéről.

Leírás: segíti az emésztő- és immunrendszer optimális működését, a takarmány jó hasznosulását, a tápanyagkomponensek felszívódását. Használatával megelőzhetők és kezelhetők a fertőző betegségek, és alkalmas a kólika esélyének csökkentésére is. Támogatja a bélnyálkahártya védelmét, regenerációját. Használatával elősegíthető az eredményes és biztonságos lótartás.

Tartalmaz: komplex természetes karvakrol aroma (gyógynövények kivonata), szurokfűolaj, lucernakivonat, sárgarépa kivonat

Az EKODIÁR® HORSE folyadék lucerna kivonata fokozza az állatok erőnlétét. A lucerna támogatja a vér sav-bázis egyensúlyának fenntartását és védelmet biztosít a fertőzésekkel szemben is. Vértisztító és méregtelenítő hatása pedig elősegíti az egészség helyreállítását. Biológiailag aktív anyagai (béta karotin, B1, B6, C, E, D, K vitaminok, ásványi anyagok, L-borostyánkősav) támogatják a szervezet egészséges működését).

Az EKODIÁR® HORSE folyadék sárgarépa kivonata gazdag karotin tartalmának köszönhetően nagymértékű védelmet biztosít a sejtkárosító szabadgyökökkel, az emésztőszervi nyálkahártyák fertőzéseivel szemben, továbbá növeli a szervezet regenerációs és ellenálló képességét is. Kedvező hatása van a szaporodásbiológiai tulajdonságokra, a megtermékenyítés arányaira.

 

Jellemző felhasználási módja: itatóvízbe adagolva, vagy 3-5-szörös hígításban abrakra locsolva az alábbiak szerint:

Adagolás:

MegelőzésreKezeléshez
folyamatosan7-28 nap
Csikónevelés10ml/ló/nap20ml/ló/nap
Lótartás20ml/ló/nap40ml/ló/nap
Teljesítményfokozás/edzés30ml/ló/nap60ml/ló/nap
Általános adag0,5ml/10 ttkg/nap1ml/10 ttkg/nap

További információk

Kiszerelés

1 liter, 5 liter, 20 liter

Jótékony hatások

Az EKODIÁR® HORSE használata során a lovaknál jelentkező jótékony hatások, a táplálékhasznosulást segítő hatás révén az alábbiak:

• javul az alkalmazott vitaminok, ásványi anyagok és egyéb takarmányadalékok felszívódása,
• látványosan javul az emésztés, a trágya jobb minőségűvé válik,
• a termékek segítik semlegesíteni a rossz minőségű takarmányban lévő toxikonokat,
• az állatok teljesítőképessége és erőnléte látványosan javul,
• versenylovaknál jelentősen felgyorsul a regeneráció, az állat teljesítménye, ,kiegyensúlyozottabbá és csökken a sérülésre való hajlam,
• csökken a kortizol szint, amelynek eredményeképpen a lovak nyugodtabbá válnak,
• az állatok sokkal ellenállóbbá válnak a fertőzéses betegségekkel szemben,
• az idősebb lovaknál látványos javulás érzékelhető az étvágyban, az állat kondíciójában, az izmok pedig újra kitelnek, láthatóvá válnak,
• termékeink kedvező hatással vannak a nyálkahártya és a fogak épségére is,
• az állatok izomszövete jobb szerkezetűvé válik.

Vélemények

Ennél a terméknél még nincsenek vélemények!

Legyen Ön az első aki véleményt ír a “EKODIÁR® HORSE TOP folyadék” termékről!

E-mail címét nem publikáljuk!

Minőség
Árszint
Kiszolgálás