EKOVIT® E+SZELÉN ORAL vitamin folyadék

From 1 389 Ft ÁFÁ-val

Antioxidáns hatásánál fogva a sejtekre és sejtfalakra mérgező hatású szabadgyököket köti meg. Az E-vitamin a szervezet fontos antioxidáns anyaga, amely megelőzi a szövetek károsodását. Ugyancsak fontos szerepet játszik a növekedésben és különféle szervek egészséges működésében.

 

Cikkszám: EKOV-ESO Kategóriák: , , , ,

Leírás

Leírás: Antioxidáns hatásánál fogva a sejtekre és sejtfalakra mérgező hatású szabadgyököket köti meg. Az E-vitamin a szervezet fontos antioxidáns anyaga, amely megelőzi a szövetek károsodását. Ugyancsak fontos szerepet játszik a növekedésben és különféle szervek egészséges működésében.

A készítményben található szelén nélkülözhetetlen a hasnyálmirigy jó működéséhez, amely biztosítja a zsír megfelelő emésztését és a zsíroldékony vitaminok felszívódását, az enzim-rendszer hiánytalan működését. Növekedésben lévő és tenyészállományok teljesítmény paramétereit (testsúlynövekedés, táplálék átalakítás, fogamzási arány) hatékonyan biztosítja. Fontos szerepet játszik az izom és májkárosodások megelőzésében. Javítja az immunrendszer működését. Stressz elleni védelmet biztosít. A stressz okozta elváltozások megelőzésére, csökkentésére kifejezetten alkalmas lehet.

A bárányok és szarvasmarhák E-vitamin- és szelénhiány okozta kórképeinek megelőzésére, és kezeléséhez.
Betegségek utáni gyógyulási folyamatok támogatására. A máj terhelésével, károsodásával járó folyamatok hatásainak csökkentéséhez.

Összetétel: E-vitamin (tokoferol), lizin, Na-szelenit, komplex természetes karvakrol takarmányaroma

Célállat: Baromfi, szarvasmarha, juh, kecske, sertés, nyúl, galamb.

Alkalmazás módja: itatóvízbe adagolva, szájon át.

Javasolt adagolás:

Javasolt adagolás 3-5 napon át
Baromfi, galamb, nyúl: 1 ml/l ivóvíz
Sertés: 10ml/nap
Egyéb állatfaj: 1 ml/10-20 ttkg/nap
Szarvasmarha 15 napon át: 40 ml/nap

Figyelmeztetés: A készítmény alkalmazását mindenkor dokumentáljuk. Óvakodjunk a túladagolástól! Véletlen túladagolás esetén, tüneti kezelésként az EKOVIT B COMPLEX oral vitamin adagolása javasolt.

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Tárolás: Jól zárható edényben, száraz, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten.

További információk

Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter