EKODIÁR® CAROTA folyadék

From 3 180 Ft ÁFÁ-val

A bélnyálkahártya védelméért, regenerációjáért. Előnyös a szaporodóképességre, az utódok vitalitására. Javítja a tojás és a bőr színét. Támogatja a táplálókomponensek hasznosulását, a szervezet fejlődését, növekedését, működését, a szervezet védekezőképességét.

Cikkszám: - Kategóriák: , , ,

Leírás

Étvágyfokozó, emésztést javító, ellenálló képességet támogató, teljesítményt fokozó takarmánykiegészítő. A sárgarépából származó biológiailag aktív anyagok: az A-provitamin (karotin), B1, B2, B3, B5, B6, B9, E és K vitamin és biotin, makroelem (P, Ca, K, Mg, Na, Fe), mikroelem (Zn, Co, Cr, Mn, Ni), cukor és illóolaj. Ezeknek köszönhetően az EKODIÁR® CAROTA védi a nyálkahártyák épségét, előnyös a szaporodóképességre és az utódok vitalitására. Javítja a tojás és a bőr színét. Támogatja a táplálókomponensek hasznosulását, a szervezet fejlődését, növekedését, működését, a szervezet védekezőképességét. Elősegíti a salakanyagok eltávolítását, a szervezet méregtelenítését. Támogatja a szimbionta és korlátozza a patogén mikroorganizmusokat.

Tartalmaz: komplex természetes karvakrol aroma, friss sárgarépa kivonat (gazdag vitamin, nyomelem és aminosav tartalom), szurokfűolaj

Alkalmazás: itatóvízbe, morzsalékos, szemcsés, granulált vagy szuszpendált takarmányba keverve az alábbiak szerint:

Adagolás:Itatóvíz, 1 000 l
MegelőzésreKezeléshez
szárnyas, madár150 ml300 ml
szárnyas – mikroparazita200 ml400 ml
sertés, nyúl, juh, kecske250 ml500 ml
borjú, juh, kecske1ml/10ttkg/nap2 ml/10 ttkg/nap

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Tárolás: jól zárható edényben, száraz, fénytől védett, gyermekektől elzárt helyen, szobahőmérsékleten

További információk

Kiszerelés

100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter, 5 liter