Lovak

EKODIÁR HORSE® GYÓGYNÖVÉNY HATÓANYAGÚ FOLYÉKONY TAKARMÁNYADALÉK LOVAK RÉSZÉRE

Az EKODIÁR® HORSE fél tucat fűszerhatású, baktérium- és gombaölő gyógynövény illóolajának optimális, természetbarát kompozíciója, amely megőrzi a gyógynövények eredeti hatóanyagait és komplex hatásmechanizmusát. Az EKODIÁR® HORSE természetes módon egészíti ki az étrendet, abban a formában, ahogyan azt a gyógynövények is tennék, vagyis fűszerhatásuknak köszönhetően fokozzák az étvágyat, jelentősen javítják az emésztés hatékonyságát, hatóanyagai elpusztítják a patogén kórokozókat, ugyanakkor természetes módon támogatják és serkentik a bélflóra működését; a hatására bekövetkező általános kondíciójavulás természetes módon fokozza az állatok ellenálló képességét, javítja reprodukciós folyamataikat, fizikai állóképességüket és pszichés terhelhetőségüket.

Bővebben

A cégünk által kínált EKODIAR® HORSE folyékony takarmányadalék kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hazai lótartók a gyógynövények pozitív hatásait rugalmasan és egyszerűen beilleszthessék lovaik takarmányozásába.
Legyen szó hobbi-, sport-, verseny-, vagy tenyésztésben résztvevő lóról, gazdájának akkor telik benne maradéktalan öröme, akkor érhet el vele eredményeket a munkában, vagy töltheti felhőtlenül szabadidejét kedvencével, ha a ló hosszú távon egészséges és kiváló kondíciónak örvend.
Kutatási eredményekkel alátámasztott tapasztalataink alapján úgy véljük, hogy a szilárd egészséghez, az ellenálló szervezethez és a kiemelkedő teljesítményhez a legtermészetesebb út a kifogástalan emésztésen át vezet.
A gyógynövények illóolajából nyert EKODIAR® HORSE fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy már a gyártás is óvja a környezetet és a felhasznált alapanyagok tiszták és természetes eredetűek legyenek.
Köztudott, hogy a természetben fellelhető hatóanyagok – a velük együtt megtalálható kísérőanyagaik jelenléte miatt – kedvezőbb élettani hatással bírnak, mint a velük azonos összetevőkből álló szintetizált vegyületek. Ennek ismeretében arra törekedtünk, hogy termékeink előállításához kiemelkedően hatékony és a természetes hatóanyagokat a természetes hatóanyagokat megőrizve vonjuk ki az élettani hatásokat kedvezően befolyásoló gyógynövények esszenciáját.
A fentieket, valamint a lovak szervezetének igényeit szem előtt tartva született meg az EKODIAR® HORSE, mely fél tucat fűszerhatású, baktérium- és gombaölő gyógynövény illóolajának optimális, természetbarát kompozíciója, amely megőrzi a gyógynövények eredeti hatóanyagait és komplex hatásmechanizmusát.

Az EKODIAR® HORSE hatása

Természetes módon egészíti ki az étrendet, abban a formában, ahogyan azt a gyógynövények is tennék, vagyis:
– fűszerhatásuknak köszönhetően fokozzák az étvágyat, jelentősen javítják az emésztés hatékonyságát, segítségével a takarmány tápanyagai, vitaminjai és nyomelemei optimálisan hasznosulnak;
– hatóanyagai elpusztítják a patogén kórokozókat, ugyanakkor természetes módon támogatják és serkentik a bélflóra működését;
– a hatására bekövetkező általános kondíciójavulás természetes módon fokozza az állatok ellenálló képességét, javítja reprodukciós folyamataikat, fizikai állóképességüket és pszichés terhelhetőségüket.

Kinek ajánljuk az EKODIAR® HORSE-t?

A termék használata minden ló számára javasolt, hiszen adagolásával a szervezet kórokozókkal szembeni ellenállása fokozódik, vagyis fontos szerepet játszik a betegségek megelőzésében, azok gyors leküzdésében, valamint az egészséges kondíció hosszú távú megőrzésében.
Természetesen vannak olyan egészségügyi helyzetek, melyeknél az EKODIAR® HORSE alkalmazása különösen ajánlott:

– beteg, sérült állatok regenerálásakor, bármely gyógykezelés kiegészítéséhez (kivéve homeopatikumok);
– hasmenés, kólika, bakteriális eredetű patairha gyulladás megelőzésére, görcsoldásához;
– csődörök egyenletes tenyész-teljesítményéhez;
– kancák számára sárlás, vemhesülés, vehemépítés, csikónevelés idején;
– sport- , és versenylovak teljesítményfokozásához az edzés, felkészülés időszakában.

Összefoglalva: Az EKODIAR® HORSE termékeket mindazoknak ajánljuk, akik hosszú távon és természetes módon kívánnak gondoskodni lovaik egészségéről.