ÖREG BÁTYÁNK A NAP

OLVASSA EL SZAKMAI CIKKEINKET!

Blog

ÖREG BÁTYÁNK A NAP

Legyen világosság! És lett világosság. (Mózes 1,3)

Megalkotta Isten a két nagy világító testet: a nagyobbik világító testet, hogy uralkodjék nappal, és a kisebbik világító testet, hogy uralkodjék éjszaka. (Mózes 1,16)

A nagyobbik világító test a NAP.

A Nap és az élővilág, és különösen a Nap és az emberek közötti kapcsolatot már régen felismerték az emberek, ezért tisztelettel, érdeklődéssel és félelemmel fordultak a Nap felé. Mind ami, aki él, a Napnak köszönheti létét. A napsugárzás életünk meghatározója, ha süt a nap jobb a kedvünk, borongós időben a hangulatunk is borongóssá válik.

A Nap különleges szerepet tölt be az élővilág és különösen az emberek életében. A Nap energiája folyamatosan teremti táplálékukat, támogatja szaporodásukat, fejlődésüket, életműködésüket.

… ezt mondta Isten: Nektek adok az egész föld színén minden maghozó növényt, és minden fát, amelynek maghozó gyümölcse van: mindez legyen a ti eledeletek. (Mózes 1,29)

„…A gyógyszereket a földből adja az Úr, és az okos ember nem veti meg őket…” (Jézus Sirák fia könyve 38,4)

Az elmúlt évtizedekben, a természetben és a társadalmak életében bekövetkezett változások hatására a Nap újból egyre jelentősebb szerepet tölt be a modern társadalmak életében.

A Nap szerepének növekedését mutatja a HELIOSTIM KFT.: a készítményeiben a Nap (Héliosz) erejét képviselő gyógynövényekkel támogatja (stimulálja) jószágaink, kedvenceink életét: szaporodását, fejlődését és teljesítményét.

A jó egészséghez napsugaras szép napokat kívánok!

Dr. Sümegi Mihály