Rólunk

ISMERJEN MEG BENNÜNKET!

A Heliostim filozófiája

Természetes állategészség

Az ember jogos igénye az egészséges táplálék. Az egészséges táplálék feltétele az egészséges állatállomány is. E célt – a technika állásától eltérően – nem gyógyszerekkel, vegyszerekkel érjük el, hanem természetes úton.

Szemléletváltásunk jelentkezett természetes megoldásaink megalkotásánál: nem azt nézzük, hogy mi árt a kórokozóknak, hanem azt, hogy mi szükséges és hasznos háziállataink, méheink, halaink egészségének megőrzéséhez.

HELIOSTIM

A vegyszer- és gyógyszermentes állattartás sikeréért

Módszert is váltottunk termékeink kifejlesztésénél. Köztudott, hogy a hatóanyagnak tekinthető anyagok nem önmagukban, hanem kompozícióban vannak jelen a növényekben. Tudjuk, hogy a növényekben – évjárattól, időjárástól, termőhelytől stb. függően – változik ennek a kompozíciónak az összetétele. S az is széles körben ismert, hogy kiszemelt anyagaink nem molekulárisan eloszlatva, hanem apró részecskék, nanokompozitok formájában vannak benne a növényekben. Mindezt figyelembe véve nem törekszünk a gyógynövényekből egy-egy komponens izolálására, hanem igyekszünk megőrizni és kémiai átalakítás nélkül kivonni az evolúció során a növényekben „optimalizálódott” kompozíciót, amelyben így számos szinergista és adjuváns hatású komponens van. Partnereink megelégedettsége mellett számos laboratóriumi és nagyüzemi teszt bizonyítja termékeink hatásosságát.

Habozy Csaba

ügyvezető

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Az állattartás számos területére vannak kifejlesztett termékeink

Haszonállatok

A vegyszer- és gyógyszermentes háziállat
takarmányozáshoz az EKODIÁR®
és EKOVIT® termékeket ajánljuk.

Lovak

Az EKODIÁR® HORSE készítmények segítenek a lovak számára jó kondíció, egyenletes teljesítmény és a kiváló egészség elérésében.

Akvakultúra

Akvakultúra

A méregmentes halkeltetés és
a gyógyszermentes halnevelés célját az
EKVARIN® termékek szolgálják.

Galambok és díszmadarak

A galambok és díszmadarak szép küllemét, vitalitását és parazitamentességét az EKODIÁR® MADÁR készítmények biztosítják.

Méhek

A méreg- és gyógyszermentes méhészkedés
az APIDIÁR® és APIVIT® termékekkel
valósítható meg.

Vitaminok

EKOVIT® készítményeink a vitamin és az egyéb hasznos tápanyag komponenseket jól felszívódó és hasznosuló formában tartalmazzák.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Írjon nekünk!

HELIOSTIM

A vegyszer-, és gyógyszermentes állattartás sikeréért.